Wednesday, March 11, 2009

Νέα Γενική Συνέλευση

Ορίστηκε σήμερα μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. νέα γενική συνέλευση του συλλόγου για την ερχόμενη Τρίτη. Βασικά θέματα είναι τόσο οι εξελίξεις στα θέματα της εκπαίδευσης (ο προσχηματικός διάλογος, τα Κ.Ε.Σ. κλπ) όσο και μια σειρά ανοιχτών θεμάτων σχολής τα οποία πρέπει να συζητηθούν (μεταπτυχιακά, καθηγητική αυθαιρεσία στην εξεταστική, κυλικείο, εκδρομές κλπ). Είναι λοιπόν αναγκαία η παρουσία όλων για να πάρουμε μια σειρά από αποφάσεις για κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

5 comments:

Anonymous said...

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;ΘΑ ΚΑΤΕΒΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ

Anonymous said...

Φασιστακι ανωνυμε η ωρα σου ζυγωνει.

Ελα μια απο την σχολη. Λογω συναφειας μπορουμε να σε πληροφορησουμε κιολας για μια σειρα ενδιαφεροντων πραγματων, πχ το βαθος ενος συγκεκριμενου φρεατος (πηγαδιου γιατι θα εισαι και αμορφωτος) καπου προς τα νοτια....σε ενα μερος που το λενε Μελιγαλα.. Σου συνιστω θερμα να το επισκεφτεις. Θα βρεις πολυ κοσμο γνωστο σου να σαπιζει. Πεσε και μεσα κιολας. Σαν φωτεινη εξαιρεση της θεωριας της εξελιξης (σε αντιθεση με την υπολοιπη ανθρωποτητα, εσυ εχεις μεινει στους πιθηκους), ψοφα μπας και ξεβρωμησει ο κοσμος.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ said...

ΡΗΓΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΘΑ ΡΘΕΙΣ????????ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

ΠΑΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΡΑΦΙΑΚΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!!!!

saimag said...

Καινούριο blog από την ΑΡΑΚ-ΕΑΑΚ στο τει Ηρακλείου.
http://arakeaak.wordpress.com/

Y.Γ. Για τον πρώτο ανώνυμο να συμπληρώσω τρεις λεξεις: ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, και για τον παπασούζα, καλύτερα να βλέπεις τηλεόραση και να αφήσεις την πολιτική για τους άλλους!

Anonymous said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ Παστοκε σαν να καρφωθηκες λιγο. Ελα στο τραπεζακι μια μερα να τα πουμε